Celstudie Of E-learning, Wat Kan Nuttiger Zijn?

M-learning- en e-learningplatforms zijn op dit moment ongelooflijk praktisch voor het ontwikkelen van gekwalificeerde vaardigheden en het beheer van bedrijfsprocessen voor vrijwel elke publieke en private sector. In vergelijking met internet is het begrip van de celstudieplatforms doorgaans merkbaarder. M-learning-programma’s zijn moeiteloos uit te voeren in combinatie met de mogelijkheid om mobiele / slimme telefoons te hebben en er worden geen hoge eisen gesteld aan lerenden daarnaartoe coderingsklassen.

Eigenlijk is het een zorg van bijna een miljoen dollar voor bedrijven met online scholingscapaciteit – e-learning of m-learning. Het algemene publieke geloof is zelfs zo duidelijk.

Het aantal bedrijven sprong aan boord en pompten miljoenen binnen met het vertrouwen dat de sluitende grens al lang is bereikt in leerplatforms. Wat zou er anders kunnen zijn dan personal computers en e-learning? De hele heisa duurde echter iets meer dan een decennium, binnen de tijd dat de term e-learning werd bedacht tot de ultieme verwerving via de alomtegenwoordige intelligente telefoon.

In oktober 1999, tijdens een CBT Units-seminar in La, was voor het eerst een vreemde nieuwe term nuttig in de gekwalificeerde setting – ‘e-Learning’. In verband met dit soort uitdrukkingen als ‘online leren’ of ‘virtueel leren’, was deze term bedoeld om ‘een manier van leren te kwalificeren die voornamelijk is gebaseerd op het gebruik van nieuwe technologie├źn die het mogelijk maken om toegang te krijgen tot het internet, interactief en in sommige gevallen gevallen ge├»ndividualiseerde scholing via het net of andere elektronische media (intranet, extra-net, interactieve televisie, cd-rom, enz.), om competenties te kunnen ontwikkelen, ook al is het hele ontdekkingsproces onafhankelijk van tijd en plaats ” .

Voer goede telefoons in

2002 samen met de komst van Blackberry begon de race met de beste en meest prettige ervaren mobiele telefoons.

Niemand had kunnen voorspellen hoe de aarde zou veranderen. Verwacht wordt dat in 2013 meer dan 33% van de beroepsbevolking mobiele telefoons / smartphones zal zijn. Mensen willen tegenwoordig overal en altijd toegankelijkheid.

De houding was aangepast en daar vielen e-Learning-platforms tekort. De browsermogelijkheden bleken duidelijk te zijn en de noodzaak om feiten in kleinere stukjes te verstrekken, werd steeds belangrijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *