Pertukaran Mata Wang Kripto: Ketahui beberapa pertukaran yang boleh dipercayai

Beberapa bursa menawarkan perkhidmatan mereka kepada pembeli dan penjual yang ingin membeli atau menjual mata wang kripto seperti Bitcoin, dogecoins litecoins Ethereum, dogecoin dan lain-lain. Akibatnya, mata wang kripto mendapat lebih banyak momentum daripada yang difikirkan – petunjuk berguna!

Kedua, disebabkan fakta bahawa orang ramai bercakap tentang mata wang kripto, seperti Bitcoin, litecoin dan lain-lain, banyak syarikat permulaan kini membenarkan pengguna bukan teknikal untuk membelinya daripada pertukaran mata wang kripto. Pilihannya tidak berkesudahan apabila seseorang mencari “Pertukaran crypto terbaik”.

Artikel ini akan memberitahu anda yang mana satu pertukaran mata wang kripto terkemuka yang terbaik untuk ditangani. Kebanyakan pertukaran ini akan menerima pindahan kawat dan pengguna boleh menggunakannya di mana-mana sahaja di seluruh dunia. Matawang Kripto ini, bagaimanapun, mestilah sah di dalam negara masing-masing.

Pertukaran Dagangan Matawang Kripto Popular

Coinbase menyediakan perkhidmatan pertukaran mata wang kripto terbaik di pasaran. Ia mungkin syarikat terbesar untuk membeli Bitcoin hari ini. Diasaskan lewat pada 2012 sebagai sebahagian daripada Y-Combinator, syarikat itu telah mengumpul berjuta-juta dalam dana teroka dan dianggap sebagai peneraju pasaran.

CoinMama – Satu lagi Pertukaran Matawang Kripto yang boleh anda Percayai

CoinMama boleh dipercayai. Seorang lagi Broker Bitcoin veteran, yang ini telah bekerja dalam industri sejak 2013. Sejak itu, ia telah berkembang dengan pesat. Anda boleh membeli Bitcoin dengan mudah dengan MoneyGram/Western Union atau kad kredit.

Anda boleh menemui banyak perkara positif mengenainya, sebagai contoh, fakta bahawa ia memerlukan kad kredit. Selain itu, antara muka mesra pengguna dan kelajuan transaksi yang pantas adalah hebat. Walaupun sokongan pelanggan purata dan kadar pertukaran yang tinggi mungkin melemahkan tarikan perkhidmatan ini, ia mempunyai rekod prestasi untuk menyampaikan perkhidmatan cemerlang kepada pelanggan dan memperoleh keyakinan mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *